Referenties

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar zijn er een aantal mensen die echt verschil hebben gemaakt in mijn leven. Michiel is een van die mensen. Op momenten dat ik vastliep en ik hem daarover benaderde, trof ik hem altijd zonder oordeel, heel goed en aandachtig luisterend en altijd vol geduld.

Hij heeft ook een wonderlijke manier om vrijwel direct de rust te brengen in een gesprek. En om tegelijkertijd scherp te blijven op wat er wordt gezegd en om processen helder en zichtbaar te maken, vaak ook aangevuld met krachtige voorbeelden. Dat is heel waardevol. Daarnaast toont Michiel een hele oprechte betrokkenheid, zonder zijn professionaliteit te verliezen.

Saskia

Michiel Thijsse is een fijn en kundig persoon om tegen te praten. Niet alleen omdat hij een luisterend oor biedt, maar ook de gerichte vragen die hij stelt geven me gelijk het gevoel dat er echt geluisterd wordt. En door zijn rustige uitstraling voel je je meteen vertrouwd.

Ik heb veel aan Michiels consulten gehad en ga zeker nog een keer gebruik maken van zijn kwaliteiten. Zowel zakelijk gezien als sparringpartner, als in mijn privéleven heeft Michiel mij gereedschappen aangereikt die ik goed kan gebruiken.

Niels

Zoals zovelen had ook ik momenten in mijn leven dat ik me zo down voelde en vervreemd van de realiteit, dat mijn verwarde brein geen licht aan het einde van de tunnel kon zien. Soms belde ik Michiel dan op. En hij was er altijd om naar me te luisteren, en me te helpen met zijn woorden, die me in rustiger vaarwater brachten.

En waarmee hij me met beide voeten op de grond zette, zodat ik weer een stap vooruit kon zetten. Michiel is in staat om op een unieke wijze anderen te helpen om gegrond te blijven en zich weer te verbinden met hun innerlijke vertrouwen en levensvreugde.

Clarkia

Ik heb jarenlang bij een psycholoog gelopen en allerlei pogingen gedaan om van een fobie en van relatieproblemen (wat betreft de liefde en met mijn vader) af te komen, maar juist Michiel wist al bij de eerste sessie de vinger op de zere plek te leggen zoals ik dat nog niet eerder gewend was. Vervolgens wist hij door middel van bepaalde methodes tot een krachtige doorbraak bij mij te komen, waarbij pijnlijke momenten hun plek kregen en ik er weer op een andere manier naar kon kijken zodat de ballast van me af viel.

Inmiddels heb ik al weer 2 jaar een fantastische relatie, heb ik vrede gesloten met mijn vader en is de fobie grotendeels verdwenen.

Jacob

Michiel straalt rust uit, luistert aandachtig en zegt dan wat hij vindt, op een prettige manier, zonder oordeel. Hij heeft een open blik, toegankelijk. En een vrolijke uitstraling, dat geeft dan ook een open gevoel naar anderen toe. Daardoor kom je verder en eerder tot de kern. Doordat ik me kon open stellen, ontstond een hele fijne wisselwerking, waarin ik veel verbinding voelde.

Natascha

Alweer een jaar voorbij Michiel, en ik las je bericht nog eens over. Ik was erg blij met je reactie, over meer genieten van het leven, relaties en contacten, me flexibeler opstellen, en mijn talenten meer ontplooien. Nu ik het weer overlees komt het meer binnen en kan ik het ook beter plaatsen. De gereserveerdheid naar mezelf toe en creatieve potentie. Ik ben begonnen met tekenen/schilderen wat me heel goed doet. Bedankt voor de fijne aurareading!

Marja

“Wij zijn alleszins zeer tevreden met jou en jouw begeleiding. We krijgen steeds mooie feedback over je!”

“Ik ben heel blij met hoe jij deze begeleiding oppakt” (begeleiding van student met ADHD, ODD, dyslexie, laag IQ)

“Ik ben geslaagd voor mijn examen Engels en dat was niet gelukt zonder uw hulp, bedankt!”

Feedback van opdrachtgevers studiebegeleiding